Incalzire eficienta in orice spatiu.

Din anul 2001 ne ocupam cu comercializarea materialelor si constructia semineelor pe lemne, colaborand cu furnizori de renume in Europa pentru a putea oferi clientilor produse testate, certificate si de calitate inalta. Scopul si motivatia pe care le avem si astazi este de a aduce in casele romanilor modalitati eficiente de incalzire si de ambientare a spatiului, un plus de eleganta si design la standarde inalte, de care beneficiarii sa fie multumiti pe viata. 

 

Nu doar traditionalele seminee pe lemne se regasesc in oferta noastra, ci si variante inovative ce pot fi amplasate si la bloc, spatii comerciale, restaurante, terase, gradini. Este vorba despre seminee ecologice pe bioetanol, focare electrice, seminee pe gaz - usor de instalat si de utilizat, usor de integrat in ansamblul locuintei.

 

Bistrita este orasul in care de mai bine de 10 ani construim seminee si termoseminee, cosuri de fum si montam sobe pe lemne, seminee pe gaz. Toate acestea folosind tehnici avansate de constructie si materiale de calitate ce nu dauneaza sanatatii.