Filtreaza

Seminee Electrice

Seminee electrice Tagu de perete sau incorporabile in mobila, sau pe colt, dotate cu afisaj 3D, telecomanda, termostat si timer, la pret accesibil. Acestea sunt focare electrice moderne, usor de utilizat, ce imita focul adevarat si ofera caldura pentru pana la 37 mp. Dispun de 125 combinatii ale flacarii si alte functionalitati ce pot fi reglate conform preferintelor. Daca ai tinjit dintotdeauna dupa un semineu adevarat, este momentul sa iti indeplinesti dorinta si sa amenajezi in casa ta un semineu electric, cu incalzire si cu consum mic, ideal pentru spatiile restranse si intime: apartament, condominiu, etc. Daca esti din Bistrita si imprejurimi, te asteptam sa explorezi magazinul nostru online si sa iti alegi modelul care ti se potriveste; iti punem la dispozitie seminee electrice de diferite marimi: de dimensiuni mari si dimensiuni mici, diferite stiluri: rustic, model modern, elegant sau traditional, la preturi accesibile.

 

Daca sunteti in cautarea unui semineu accesibil care sa va ofere confortul termic necesar si care sa aiba un design atractiv, atunci semineul electric reprezinta cea mai buna alternativa la un semineu clasic pe lemne! Un astfel de dispozitiv este foarte compact, oferindu-va de asemenea avantajul de a fi amplasat in orice tip de locuinta, de la garsoniera si apartament, si pana la casa, duplex sau cabana, oricare ar fi aspectul acesteia.

Fiind o solutie foarte sigura, semineul electric poate fi amplasat chiar si in camera copiilor, oferindu-le un sentiment de caldura si un spectacol de lumini calde! In plus, permite mentinerea temperaturii la acelasi nivel, cu ajutorul termostatului, un lucru foarte benefic pe timpul noptii. Datorita faptului ca sticla nu se incinge, semineul electric nu reprezinta un risc nici pentru copiii mici sau animalele de companie.

 

 

Semineele electrice marca PE FOC, cu un design spectaculos si minimalist, au fost proiectate pentru a oferi confort si pentru a crea o atmosfera relaxanta, linistitoare, prin intermediul tehnologiei LED, aerotermei puternice si functiilor avansate!

Faceti cunostinta cu gama noastra de modele de seminee electrice TAGU, cu tehnologie ultra-realistica, afisaj 3D si un aspect autentic si minimalist, dispozitivul reprezentand totodata un mix perfect intre estetic si functional, asigurand atat un design deosebit cat si confortul termic necesar. Mai jos va prezentam principalele avantaje puse la dispozitie de un semineu electric:

 

Utilizare facila. Scapati de deranj si munca in plus!

Taierea si stocarea lemnului sunt de domeniul trecutului, la fel sunt si fumul, praful sau cenusa, semineul electric fiind proiectat in principal pentru confort! Tot ce va ramane de facut este sa va asezati intr-un loc confortabil si sa activati dispozitivul!

 

Estetice si functionale

Aveti oportunitatea de a seta culoarea si luminozitatea pe 5 nivele si trepte de putere, in functie de dorinta sau necesitate, flacara cu aspect realist 3D economisind energia prin intermediul tehnologiei LED!

 

Eficacitate si confort

Semineele permit utilizarea pe toata durata anului, fiind foarte eficiente in ceea ce priveste consumul energetic!

 

Sistem de incalzire intuitive si sigur

Datorita faptului ca procesul de intretinere este unul minim, produsul este foarte durabil si sigur pentru toate tipurile de case, apartamente sau pensiuni. In acelasi timp, emiterea de vapori sau gaze toxice este imposibila!

 

Control eficient al caldurii

Sistemul de flacara si cel de incalzire sunt independente, semineul putand fi utilizat chiar si in anotimpul cald. Aveti sansa de a profita de ambianta placuta, indiferent de sezon!

 

 

Am conceput pentru voi un dispozitiv care sa se potriveasca oricarei persoane, indiferent de stil sau design-ul incaperii! Puteti alege dintr-o gama variata care include modele ca Magna, Frode, Helmi, Tori, Larsen sau Hagen, incorporabil/de perete, incastrabil cu portal, toate astea la un cost accesibil si o functionalitate avansata!