Seminee decorative

Descopera o gama complexa de seminee decorative, cu un aspect inedit si care amplifica in mod vizibil estetica si frumusetea oricarui tip de design interior! Ofera-i livingului tau un aer deosebit si elegant, vintage sau contemporan, cu ajutorul dispozitivelor incorporabile sau de perete, pe colt sau drepte si cu un efect ultra-realist 3D al flacarii, impreuna cu functia de incalzire, de sunet precum si alte configurari, la un pret ieftin si atractiv in Bistrita! Alege sa-i oferi locuintei tale o atomsfera calduroasa si o ambianta placuta, cu ajutorul sistemelor termice din catalogul nostru, confectionate din lemn sau imitatie de marmura si in diferite modele si configurari!

BIOSEMINEE

 

 

O selectie de dispozitive performante, cu un aspect deosebit si care folosesc tehnologie de functionare pe baza de bioetanol, avand functii foarte avansate si un design modernist cu forme minimaliste si un efect de flacara 3D impresionant si ultra-realist! Mai mult, acestea nu necesita cos de fum pentru a functiona eficient, avand posibilitatea totodata de a alege dintr-o gama de sisteme tip portal (cu chenar/rama), pe culoarea preferata (alb/maro/negru), cu optiune de amplasare pe perete sau mobile si la costuri de intretinere si achizitie ieftine si avantajoase!

 

SEMINEE ELECTRICE

 

 

Semineele electrice nu sunt doar elemente decorative ci prezinta o eficienta si o performanta ridicata si in asigurarea necesarului termic, mai ales intr-un living sau alt spatiu mai redus ca dimensiuni, fiind in acelasi timp si foarte economice! Prezinta optiunea de incorporare in perete sau in diverse piese de mobilier, pentru a conferi o nota de eleganta si originalitate! Vin in varianta dreapta sau pe colt, cu imbracaminte din MDF, lemn sau imitatie de marmura, pentru a se incadra perfect in orice decor interior! In plus, reprezinta varianta ideala la clasicul semineu pe lemne, incorporand tehnologie performanta 3D cu ecran LED care determina un aspect realist si deosebit al flacarii! Iti punem la dispozitie o multitudine de modele si dimensiuni, astfel ca varianta aleasa sa completeze in mod subtil decorul incaperii, fie ca e la casa sau la apartament, si la un pret ieftin, atractiv, atat la achizitie, cat si in ceea ce priveste mentenanta!

Avand in vedere tehnologia pe care o incorporeaza, semineele electrice se impart in doua categorii importante si anume cele cu LED (gama TAGU) si cu VAPORI DE APA (Glow Fire), cea dintai categorie incluzand dispozitive cu o eficienta maxima garantata in asigurarea confortului termic in living sau orice alta incapere de dimensiuni mai reduse, la pret atractiv dar si cu o influenta pozitiva asupra mediului inonjurator! Poti alege dintr-o varietate de modele si configurari, precum incorporabile/de perete, cu rama MDF in stil clasic, modern, vintage sau contemporan, pe diferite culori (alb/maro/negru), cu efect de flacara ultra-realist 3D si transport garantat in Bistrita! A doua categorie prezinta sisteme care functioneaza pe baza de tehnologie performanta Opti-Myst, oferind o imagine impresionanta a flacarii pe doua laturi, fiind astfel elemente unice de design, in special in separarea a doua incaperi (living de bucatarie, de exemplu)!

 

SEMINEE DE EXTERIOR

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

 

Semineele de exterior pe peleti sunt dispozitive foarte eficiente in generarea de caldura in spatiul exterior, pe terasa, foisor, in curtile sau gradinile din Bistrita, cand temperatura de afara nu este foarte favorabila! Includ un sistem automatizat de functionare care determina o utilizare foarte confortabila, fiind nevoie doar de asezarea peletilor in rezervorul semineului, pentru a asigura o atmosfera calduroasa si o ambianta placuta in mediul exterior! Sticla cu vedere panoramica 360 confera si o perspectiva impresionanta asupra flacarii!

 

INCALZITOARE PE GAZ

 

 

 

Sistemele termice din aceasta gama presupun un mod foarte eficient de functionare, fiind ideale in asigurarea confortului termic in spatiile exterioare, utilizand propan-butan sau propan pur, la butelie, si permitand un aspect impresionant al flacarii! De asemenea, poti alege cea mai potrivita varianta dintr-o categorie complexa de marimi, configurari si nunate, la pret atractiv si un proces ieftin de intretinere, disponibile in Bistrita si orasele aferente!

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

 

 

Denumite si fire pit, semineele tip vatra pe lemne dovedesc o eficienta ridicata, fiind perfecte pentru mediul exterior, datorita design-ului unic si usurintei in asigurarea confortului termic pe perioada anotimpului mai rece! Functioneaza pe baza arderii lemnelor in bolul metalic, fapt ce permite asigurarea necesarului termic in mod simplu si rapid in mediul exterior, in gradina, curte, pe tarasa sau foisorul tau din Bistrita si imprejurimi!

 

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

 

 

Aceste sisteme functioneaza pe acelasi principiu ca in cazul biosemineelor pentru interior, prezentand in acelasi timp si optiunea de a fi mutate in mod sigur, conform cerintelor sau nevoilor, datorita faptului ca sunt dispozitive mobile!

 

RAME DECORATIVE

 

 

 

Pentru iubitorii de frumos si cei care pun un accent pe aspectul estetic al livingului sau oricarei alte incaperi, dar nu doresc in mod special un dispozitv care sa genereze si caldura, achizitionarea unei rame decorative reprezinta cea mai economica si eficienta solutie! Iti oferim o gama generoasa de modele, design-uri si nuante (alb/maro/negru/gri/bej) care vor adauga o nota de stil locuintei tale, la un pret ieftin si transport garantat!